GROBLAA FORLAG

Groblaa Forlag hører til i den nordjyske by Aalborg. Her er forlagets to stiftere Betine Brix og Kit Sørensen bosat og herfra udarbejdes alle forlagets bøger.

Groblaa Forlag blev grundlagt i 2021 og er et af Danmarks eneste forlag, der udelukkende udvikler guidebøger inden for kunst og kultur. Bøgerne er af høj kvalitet i print. Vi har bevidst fravalgt digitale udgivelser, da vi mener at kunst og kultur er sanseligt og burde opleves ude hvor tingene sker.

Vi har med stor succes gjort afstanden mellem udbyderne af kunst og kultur og læserne mindre. Groblaa Forlag ønsker at udvikle guidebøger, der rammer ned i tiden og har et stort publikum.

 

KIT SØRENSEN

Kit Sørensen er den ene af de to ejere og stiftere af Groblaa Forlag. Hun er uddannet fra College of Arts, Crafts and Design i Aalborg. Udover sit arbejde ved Groblaa Forlag arbejder Kit som både kunstformidler og kunstmanager. Hun har desuden udgivet bogen ”Kunstneren – Jeg elsker farver, bare ikke gul og blå”.

Kit står for kontakten til de medvirkende i forlagets bøger.

KONTAKT
Tlf. +45 61 33 70 55
kit@groblaa.dk

BETINE BRIX

Betine har arbejdet i den grafiske branche i over 30 år først som reklametegner og AD’er siden som selvstændig. Siden 2015 har hun ejet reklamebureauet Creativum, der blandt andet udgiver og producerer kultur- og livsstilsmagasinet APPETIZE.

KONTAKT
Tlf. +45 42 80 30 27
betine@groblaa.dk